.Yamaha rx-a4a (zwart)

1.899,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

De A4A biedt realistische geluids- en videoweergave waarmee je thuis helemaal opgaat in je favoriete films. Kijken, luisteren of gamen verandert in een meeslepende ervaring.

Analyseert de omgeving van de content en optimaliseert het surroundeffect van verschillende geluidselementen, zoals achtergrondmuziek, dialoog en geluidseffecten. Het is alsof je een professionele geluidstechnicus hebt die het geluid afstemt op de omgeving. 64-bits verwerking met Qualcomm® QCS407.

– Zuiver geluid

De geheel nieuwe Anti Resonance Technology (A.R.T.), het H-vormige frame en de mechanische structuur bieden uiterst betrouwbare bescherming tegen interne en externe trillingen die het geluid beïnvloeden. Ervaar het kristalheldere geluid dat jou in beweging brengt, terwijl je AV-receiver volledig onberoerd blijft.

– Hoogwaardige digitale componenten

De Qualcomm® QCS407 tilt de surroundsound naar een hoger niveau met ondersteuning voor Dolby Atmos® en DTS:X®. De SABRE ES9007S Premier Audio DAC biedt je een buitengewone signaal-ruisverhouding en een groot dynamisch bereik voor audio van professionele kwaliteit.

Dolby Atmos® met Height VirtualizerDTSX

 

FILMS EN GAMES ZOALS NOOIT TEVOREN

– 8K/60 Hz, 4K/120 Hz

Ondersteunt een hogere resolutie en vernieuwingsfrequentie voor een vloeiendere en realistischere kijkervaring.

– HDR10+

Biedt dieper contrast en realistischere beelden om de intentie van de maker zo getrouw mogelijk weer te geven.

– Speciale gamingfuncties (ALLM, VRR, QMS, QFT)*

Zorgt voor naadloze bewegingen en overgangen om je prestaties te verbeteren.

– Meerdere HDMI-ingangen met de nieuwste technologie

Meerdere HDMI-ingangen die allemaal de nieuwste HDMI-technologie ondersteunen, zodat de nieuwste gamingconsoles allemaal kunnen worden aangesloten.

– Deze functies zijn beschikbaar via een firmware-update.

FILMS EN GAMES ZOALS NOOIT TEVORENCompressed Music Enhancer

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

– MusicCast-app

Ontdek de kracht van Multiroom Audio, krijg toegang tot je bronnen en streamingapparaten en bedien je AV-receiver – allemaal via je smartphone.

– Spraakbediening

Geschikt voor Alexa en de Google Assistent, zodat je AV-receiver altijd tot je beschikking staat. Met AirPlay 2 kun je je muziek via je Apple iOS-apparaat streamen met Siri-spraakbediening. *Beschikbaarheid varieert per regio.

– AV Setup Guide-app

Biedt deskundige ondersteuning bij het installeren, het aansluiten van kabels en het configureren van allerlei andere instellingen.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKSVRIENDELIJKVoordeel van een hoge slew-rate

ONTWORPEN VOOR JOUW RUIMTE

– YPAO™-R.S.C. met meerpuntsmeting en precisie-EQ

Kalibreert het geluid speciaal voor jouw luistersituatie door de akoestiek van de ruimte te analyseren en de specifieke eigenschappen van de luidsprekers te meten. Daarnaast optimaliseert deze functie de geluidsparameters voor maximale prestaties met SURROUND:AI™, Dolby Atmos® en DTS:X®.

– Compatibel met draadloze achterluidspreker

Biedt je de vrijheid om de achterluidsprekers draadloos te plaatsen in overeenstemming met de inrichting van je kamer door de Yamaha draadloze luidspreker MusicCast 20 of MusicCast 50 toe te voegen.

– Dynamisch en aantrekkelijk design

Een combinatie van degelijk Yamaha-vakmanschap en geavanceerd design. Elk element is zorgvuldig vervaardigd om deze AV-receiver de perfecte looks en geluidsprestaties te geven voor jouw specifieke ruimte.

ONTWORPEN VOOR JOUW RUIMTECINEMA DSP 3D voor films, muziek en games

Nog meer specificaties op de Yamaha website