Yamaha Multiroom streamingversterker xda-qs5400rk

2.699,00 inc. BTW

Beschrijving

De ‘QS’ (Quad Streamer) is speciaal ontwikkeld voor de integratie van een audiosysteem in het hele huis, en biedt audiostreaming voor vier zones en hifi-audioversterking voor acht kanalen.
Al deze mogelijkheden zijn ingebouwd in een superslanke behuizing met een hoogte van 1U, geschikt voor plaatsing in een rack.
De eenvoudig uitbreidbare en uiterst flexibele QS werkt samen met het MusicCast-multiroomsysteem en kan daardoor worden gekoppeld aan AV-receivers, soundbars en hifi-installaties in de meest uiteenlopende configuraties.
– Speciaal ontworpen voor integratie van een MusicCast-multiroomsysteem via het netwerk (Ethernet) in een rack of kast
– Streamt vier audiozones per unit, uitbreidbaar tot 32 zones met gelijktijdige weergave in gekoppelde groepen van maximaal 20 zones
– Acht kanalen met audiofiele Klasse D-versterking, per zone toe te wijzen, met bridgemogelijkheid en geschikt voor 4 ohm, met een uniek circuit om aardlussen/brom tegen te gaan
– Pandora®, Spotify® Connect, SiriusXM Internet Radio, TIDAL, Deezer, Napster en meer ingebouwd, plus toegang tot muziekbibliotheken en gekoppelde externe bronnen
– Eenvoudig te bedienen via de gratis MusicCast-app en externe regelsystemen van andere bedrijven
– Behuizing geschikt voor plaatsing in een 1U hoog rack, inclusief verwijderbare rackbeugels en frontplaat

De QS is van a tot z ontworpen voor custom installaties.
Dit is de ultieme geïntegreerde oplossing om buitengewoon geluid weer te geven in elke kamer van het huis.

De QS biedt audiostreaming voor vier kamers en acht audiofiele versterkte kanalen in een opvallend slanke, 1U hoge behuizing, zodat je je rack optimaal kunt benutten.

Als onderdeel van de MusicCast-familie integreert de QS naadloos met Yamaha AV-receivers, soundbars en meer.
Alles werkt perfect samen, van de thuisbioscoop met surround sound of tv in de slaapkamer tot en met in het plafond ingebouwde luidsprekers in de keuken.

Colour: black

Meer info