Tv lift stijgt (tot 49″)

429,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Nu kunt u, met de gemotoriseerde tv-lift, uw tv in een kast verbergen totdat u zelf tv wil gaan kijken. Door de meegeleverde afstandsbediening te gebruiken kunt u met een druk op een knop de tv een perfecte kijkpositie geven.

De gemotoriseerde TV Lift Medium levert een ongelooflijke combinatie van functies in een compact en krachtig systeem. Dankzij de vloeiende beweging, de stille werking en de handmatige zwenkfunctie is deze lift de keuze van huiseigenaren. Populaire toepassingen thuis zijn het verbergen van uw tv aan de voet van het bed, in de woonkamer of achter een elektrische open haard. Populair gebruik in de professionele markt is aan het einde van een vergadertafel of in een meubel in een kantoor, verberg je tv in stijl en laat hem alleen zien wanneer je hem echt nodig hebt!

Het gemotoriseerde tv-liftmedium verbergt tv’s tot 49 aan de voet van uw bed of in een woonkamer, alles met één druk op de knop.

Gericht op het combineren van betrouwbaarheid met geweldige techniek om u een entertainmentervaring te bieden. Natuurlijk heeft de TV Lift een ingebouwde veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de beweging volledig tot stilstand komt als iets hem blokkeert.

Highlights

  • Eenvoudige installatie
  • Low noise operation
  • Wordt gedeeltelijk samengesteld geleverd
  • Inclusief afstandsbediening

Over het algemeen is het Gemotoriseerde TV-liftmedium zowel functioneel als stijlvol. Dat gezegd hebbende, wanneer de tv wordt uitgeschakeld, keert uw gemotoriseerde tv-lift terug naar zijn uitgangspositie.

Vesa
100×100
200×200
300×300
400×200
400×400