TomTom Go premium 5

329,95 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

– Wereldkaart-updates via ingebouwde Wi-Fi: Download de nieuwste wereldkaarten en software-updates voor je TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem via ingebouwde Wi-Fi – je hebt geen computer nodig!
– TomTom Road Trips en MyDrive: De spanning van de reis ligt nu voor je. Inspireer en word geïnspireerd. TomTom Road Trips en TomTom MyDrive helpen je met het ontdekken en plannen van routes en het verkennen van attracties en prachtige gebieden onderweg met behulp van je autonavigatiesysteem.
– IFTTT-integratie – sla op, synchroniseer en stel in: Maak van evenementen bestemmingen voor je autonavigatiesysteem. Gebruik de – IFTTT-functionaliteit van TomTom GO Premium om locatie- en adresgegevens te synchroniseren voor de evenementen die je in agenda staan.
– Deel je locatie en je verwachte aankomsttijd: Betrouwbare aankomsttijden zijn wel zo prettig voor je vrienden, familie en collega’s. Deel je locatie en aankomsttijd veilig en zonder je mobiele telefoon te gebruiken. Stuur wanneer je onderweg naar huis of werk bent meldingen via IFTTT-integratie met het autonavigatiesysteem.
– Geschikt voor Siri-spraakherkenningssoftware en de service Google Now: Krijg volledige toegang tot de spraakherkenning op je telefoon terwijl je telefoon veilig in je tas of zak zit, zodat je de accu van je telefoon spaart. Vraag de laatste weersvoorspelling op, controleer je agenda, bel iemand of zoek naar informatie op internet. Dit kun je allemaal doen zonder dat je aandacht voor de weg verslapt.
– Lifetime* TomTom Traffic: TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem – nooit meer files. De uiterst nauwkeurige verkeersinformatie van de TomTom GO geeft je de mogelijkheid je routes om de verkeersdrukte heen te plannen. Met de ingebouwde SIM en realtime updates van miljoenen bestuurders is het alsof je een enorm netwerk van vrienden hebt die je helpen om de beste route te kiezen.
– Lifetime* waarschuwingen voor flitsers: Betrouwbare waarschuwingen voor vaste en mobiele flitsers. Voorkom ergernissen dankzij de regelmatige updates van flitspalen, mobiele flitsers en camera’s voor trajectmeting. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden gedurende de levensduur* van je TomTom Go Premium.
– Handsfree bellen en smartphoneberichten: Geniet van het gemak van handsfree bellen tijdens het rijden. De luidspreker en microfoon van je TomTom GO zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor kwalitatief hoogstaand handsfree bellen in de auto. Luister veilig naar tekstberichten op je smartphone, terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt. Zeg ‘ja’ wanneer je TomTom GO – Premium voorstelt om je berichten voor te lezen of bel eenvoudig handsfree mensen op die je een bericht hebben gestuurd.
– Spraakgestuurd: Bedien je TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem met je stem. Zeg ‘Hallo TomTom’ om de stembesturing in te schakelen en snel je volgende bestemming in te stellen, een adres te vinden, een alternatieve route te zoeken, of om de instellingen voor volume of helderheid aan te passen.
– Last Mile Navigation / Vind mijn auto: Superieure begeleiding door TomTom GO Premium en TomTom MyDrive – ze begeleiden je letterlijk bij elke stap van je reis. Voor de terugreis wordt de locatie van je auto opgeslagen op je mobiele telefoon, zodat je daar niet meer aan hoeft te denken.
– IFTTT-integratie: Voor een warm welkom en een relaxed afscheid synchroniseer je je thermostaat, garagedeur, verlichting, virtuele assistenten, agenda’s en andere slimme apparaten met de IFTTT-functionaliteit van TomTom GO Premium.
– Gepersonaliseerde routes: Het TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem slaat je routes automatisch op wanneer ze worden gereden, zodat je later opnieuw van je routes kunt genieten. Ook kun je ze personaliseren en delen met andere bestuurders en uploaden naar TomTom Road Trips.

Voor meer info ga naar TomTom