Nieuw Pioneer Vsx-Lx505, 9.2-kanaals netwerk-AV-receiver

1.799,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

De VSX-LX505 creëert het geluidslandschap van IMAX® Enhanced en Dolby Atmos®/DTS:X
Ideaal gekalibreerd met Advanced MCACC, en biedt zelfs vergelijkbare geluidseffecten met Dolby Atmos Height Virtualizer zonder extra surroundluidsprekers.

Geniet van een spektakel van de volgende generatie video-/gamingstandaarden met ondersteuning voor HDMI 2.1*1 met 8K, VRR, ALLM, QFT pass-through, of stream nummers door het hele huis met Multi Zone Music, SONOS-systeem, Chromecast ingebouwd, DTS Play -Fi® en Apple AirPlay 2.
Vergeet niet dat hij ook beschikt over Powered Zone 2/Zone 3 Audio, 11,2/5,6/2,8 MHz DSD-weergave met PCM-conversie, 2 HDMI-uitgangen en Roon Tested-certificering.
Ten slotte werkt het met Alexa of OK

HDMI 2.1 voor een krachtige kijk- en game-ervaring

De VSX-LX505 zorgt ervoor dat zijn HDMI-aansluitingen*1 8K/60p (4:4:4/12-bit*2, 4:2:0/10-bit*3), 8K/30p (4:4:4/ 12-bits*2, 4:4:4/10-bits*3, 4:2:2/12-bits*3, 4:2:0/12-bits), 4K/120p (4:4:4 /12-bit*2, 4:4:4/10-bit*3, 4:2:2/12-bit*3, 4:2:0/12-bit) video passthrough naar compatibele beeldschermen, evenals HDCP 2.3*4.
U zult geen problemen ondervinden bij het upgraden naar nieuwe apparaten.
HDMI 2.1 ondersteunt ook VRR (Variable Refresh Rate) om lag, stotteren en frametearing te elimineren en zo een vloeiende game-ervaring te bieden.
Diverse verbeteringen zoals ALLM (Auto Low Latency Mode) en QFT (Quick Frame Transport) helpen de latentie te optimaliseren en lag verder te beperken, zodat u altijd op de hoogte blijft van uw spel.

*1 De beschreven HDMI 2.1-specificatie, HDR10+ en passthrough-mogelijkheden worden ondersteund op HDMI IN 1–6, HDMI OUT MAIN en SUB/ZONE 2 in submodus-uitvoer.
*2 Alleen DSC-signalen. *3 DSC-signalen alleen bij invoer via HDMI IN 4-6. *4 Alle HDMI-aansluitingen ondersteunen HDCP 2.3.

IMAX verbeterd

De VSX-LX505 is IMAX Enhanced, gecertificeerd om het dynamische en hartverscheurende geluid te leveren dat door DTS wordt gepresenteerd.
Precies zoals bedoeld door de filmmaker, en zorgt voor een meeslepende ervaring in uw thuisbioscoop.

Dolby Atmos®/Dolby Surround-upmixing

Door een externe versterker toe te voegen, kan de 9.2-kanaals AV-receiver worden uitgebreid om 11-kanaals te decoderen om de 7.2.4-kanaals configuratie van Dolby Atmos® aan te sturen.
U kunt object-georiënteerd geluid reproduceren in vloeiende, gebogen bewegingen, of de realistische driedimensionale beweging boven uw hoofd door de topspeakers.
Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen worden geüpmixt met behulp van Dolby Surround om te genieten van 3D-surroundgeluid.

DTS:X®/DTS Neural:X upmixen

DTS:X is de audiocodec van de volgende generatie van DTS die objectgebaseerde audio gebruikt om nieuwe meeslepende en interactieve audio-ervaringen mogelijk te maken.
Door een externe versterker toe te voegen, kan de 9.2-kanaals AV-receiver worden uitgebreid om 11-kanaals te decoderen voor het aansturen van een 7.2.4-kanaals surroundsysteem.
Ervaar een meeslepende soundscape met ongelooflijk rijke en levensechte audio.
Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen worden geüpmixt met DTS Neural:X om te genieten van 3D-surroundgeluid.

Dolby Atmos Hoogtevirtualisatie

Bij het afspelen van elk Dolby-formaat zorgt het inschakelen van de Dolby Atmos Height Virtualizer voor een meer meeslepende luisterervaring, waarbij een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd vanuit traditionele luidsprekeropstellingen zonder gebruik te maken van extra surround- of hoogteluidsprekers.

Apple AirPlay 2

Met Apple AirPlay 2 kun je moeiteloos muziek of podcasts streamen naar luidsprekers in je hele huis met elk Apple-apparaat of door Siri te vragen, en het blijft allemaal perfect gesynchroniseerd.

Geavanceerde MCACC Auto Room Tuning met Auto Phase Control Plus

Geavanceerde MCACC past het geluid aan de luisterruimte en luidsprekers aan en creëert ook een helderder geluid door de staande golven te onderdrukken die tussen muren of plafond en vloer ontstaan.
Metingen van maximaal negen posities kunnen worden opgeslagen voor een breed luistergebied.
Auto Phase Control Plus* maakt real-time analyse van het faseverschil en compenseert automatisch de kloof tussen de LFE en de hoofdsignalen, wat zorgt voor een sterke bas en een helder hoogfrequent geluid.

*Effectiviteit is afhankelijk van de inhoud.

Werkt met SONOS

Door de VSX-LX505 met Connect of Port in het Sonos-ecosysteem te brengen, speel je elke muziek- of audiobron op je Sonos-app af.
Met de modus “Volume Pass Through” geselecteerd in de instellingen van de Sonos-app, kun je het volume van het apparaat regelen met de Sonos-app of op zichzelf.
Geniet van hoogwaardige weergave van de AV-receiver by Sonos-app, net zoals je zou doen met je favoriete Sonos-systeem.

*Aansluiting van maximaal 3 Sonos-apparaten wordt ondersteund.

Aangedreven Zone 2/Zone 3

Met de actieve functie kan de VSX-LX505 rechtstreeks luidsprekers in andere kamers aansturen, zonder dat een aparte versterker nodig is.
Ook kunt u met de speciale DAC voor Zone 2 naar alle digitale audiobronnen luisteren.

Zone B-uitgang voor draadloze hoofdtelefoons

De VSX-LX505 is uitgerust met Zone B audio-uitgangsaansluitingen om het geluid van de hoofdzone uit te breiden.
Via een draadloze koptelefoon luister je naar het geluid dat in de woonkamer speelt.

Spraakbesturing

De VSX-LX505 werkt met Ok Google, dus je kunt het afspelen van verschillende muziekservices regelen die worden ondersteund door Chromecast door een apparaat met Google Assistent te vragen om af te spelen, te stoppen, over te slaan of het volume hoger of lager te zetten.
Deze receiver werkt ook met Alexa, dus je kunt ook spraakopdrachten gebruiken om ondersteunde muziekservices in meerdere kamers* te bedienen via het ingebouwde Alexa-apparaat.
Dankzij beide spraakbedieningen geniet je eenvoudig van muziekdiensten of internetradio met je stem, zonder gebruik te maken van een afstandsbediening of smartphone app.

*Alexa multiroom-muziek vereist mogelijk een firmware-update.

Audio van hoge kwaliteit verzonden door Bluetooth® draadloze technologie

De VSX-LX505 is voorzien van een ingebouwde Bluetooth®-ontvanger en -zender.
Zo kunt u niet alleen luisteren naar het geluid dat wordt verzonden vanaf uw smartphone of tablet met de AV-receiver, maar u kunt ook luisteren naar de geluidsinvoer naar de AV-receiver via een Bluetooth®-hoofdtelefoon.
Met ondersteuning van aptX- en aptX HD-codecs voor audiotransmissie, kunt u genieten van geluid van hoge kwaliteit met lage latentie met compatibele hoofdtelefoons.