Nieuw Klipsch The One ii met youtube film

449,00 inc. BTW

Beschrijving

 

De Klipsch Heritage Wireless One II Tabletop Stereo combineert modern design uit het midden van de eeuw, de visie van Paul W. Klipsch en innovatieve technologie en biedt geluid op concertniveau voor elke kamer in uw huis.

Functies:

ECHT ENTERTAINMENT:
Legendarisch Klipsch-geluid – gedetailleerd en dynamisch

ECHT VAKMANSCHAP:
modern design uit het midden van de eeuw, echt houtfineer en tactiele schakelaars en knoppen

ECHTE EENVOUD:
past bijna overal en levert geluid van concertkwaliteit in elke kamer van uw huis

WARE JIJ

ECHT ENTERTAINMENT _

De One II is een 2.1, professioneel afgestemd stereosysteem met dubbele versterking, zodat je een ongeëvenaarde geluidservaring hebt alsof je in de opnamestudio bent met de muzikanten.

 

ECHT VAKMANSCHAP _

De Klipsch Heritage Wireless-serie van actieve audiosystemen combineert luxe materialen zoals echt houtfineer en voelbare schakelaars en knoppen en combineert het klassieke design van Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die vandaag beschikbaar zijn.

ECHTE EENVOUD _

Het One II tafelmodel stereosysteem is klein en veelzijdig. Met een breedte van iets meer dan 30 cm, een hoogte van iets meer dan 15 cm en een diepte van iets meer dan 5 inch biedt dit 2.1 professioneel afgestemde stereosysteem kristalheldere akoestische prestaties.

Met Bluetooth® 4.0 draadloze technologie voor mobiele apparaten en een analoge ingang van 3,5 mm voor elke andere audiobron, kun je letterlijk overal in huis rocken.

 

Voor meer info: https://www.klipsch.com/products/the-one-ii

Kleuren: Walnoot, Mat zwart