XXL® i-Connect IP

Oehlbach XXL i-Connect iP-5/U, iPhone 5/6/7-kabel

€39,95 inc. BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

Deze topklasse i-Connect kabel maakt de perfecte verbinding mogelijk tussen een iPhone-6, iPhone-5, iPhone 5s, iPhone5c en andere geluidsapparatuur met een USB-A-poort. Consequent gebruik van voortreffelijke onderdelen zorgt ervoor dat deze hoogwaardige kabel uit het XXL-programma altijd optimaal contact biedt tussen de aangesloten apparaten. De premium massief metalen Apple-stekker en de 24-kt. vergulde USB-stekker zorgen tevens voor maximale betrouwbaarheid in de overdracht en de signaalstabiliteit bij de kritische overgangen. De extreem duurzame textielmantel onderstreept uiteindelijk de hoge technologische norm van deze XXL i-Connect-kabel.

Oehlbach Lightning-USB-kabel voor iPhone 5/6, 100% Apple-compatibel
Er zijn Lightning-USB-kabels op de markt die niet geheel compatibel zijn met de nieuwste iPhone-modellen. Wij wijzen er met nadruk op dat het daarbij goedkope namaakkabels betreft, die zijn geproduceerd zonder licentie van Apple. De Lightning-USB-Kabel XXL i-Connect IP-5/U van Oehlbach functioneert probleemloos met alle iPhone-6, iPhone-5, iPhone 5s, iPhone5c-modellen, en natuurlijk ook met de nieuwste iPad- en iPod-modellen. Opladen en synchroniseren gaat absoluut zonder haperingen!
Apple staat erom bekend niet alleen veel aandacht aan de hardware van het eigen merk te besteden, maar ook hoge eisen te stellen aan accessoires. Daarom keurt Apple alle kabels van andere fabrikanten goed, door speciale licenties voor de productie te verlenen. Veel klanten denken goedkoper uit te zijn door merkloze kabels van niet-gelicentieerde fabrikanten te kopen. Maar met iOS 7 is dit niet meer mogelijk! Dit systeem blokkeert elke kabel die niet kan worden geverifieerd als origineel accessoire. De meest recente versie van iOS laat alleen kabels van Apple zelf of van licentiehouders toe. In alle andere gevallen wordt de gebruiker gewaarschuwd en functioneert het opladen niet.
De XXL i-Connect IP-5/U is een door Apple toegelaten en gelicentieerde Lightning-kabel voor de iPhone-6, iPhone-5, iPhone 5s, iPhone5c. Deze hoogwaardige Oehlbach-kabel is 100% compatibel met iOS 7 en functioneert met de nieuwste modellen iPhone, iPad en iPod: Made for iPod touch (5th generation), iPod nano (7th generation), iPhone-6, iPhone-5, iPhone 5s, iPhone5c, iPad (4th generation) iPad mini.

0.5 mtr grijs € 39.95
1 mtr grijs € 44.95
2 mtr grijs € 49.95
3 mtr grijs € 59.95