tmm-135
tmm 15 2

Vogels tablethouder: tmm 135

€21,95 inc. BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

Met onze veilige tablet dashboard steun wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker omdat u uw tablet veilig aan de voorruit kunt bevestigen. Bij Vogel’s willen we onze favoriete muziek en navigatie-apps meenemen op lange autoritten, maar we willen natuurlijk niet dat de tablet op de grond terecht komt. Onze ontwerpers hebben van hun ervaring in het ontwikkelen van muurbeugels gebruikgemaakt om de TMM 135 te ontwerpen, een tablet dashboard steun voor onderweg.

Voor gebruik op de voorruit combineert u de tablet dashboard steun met een Vogel’s tablet autohouder. Ook kunt u uw tablet in de keuken gebruiken met ons flexpakket voor tablets, in de badkamer terwijl u zich ontspant in bad met ons muurpakket voor tablets, in de auto of om passagiers op de achterbank bezig te houden, met een tablet hoofdsteunhouder voor aan de hoofdsteun.


Uw tablet altijd bij de hand

Deze dashboard-/voorruitbeugel zorgt dat u uw tablet altijd bij de hand heeft, maar dat hij het autorijden niet belemmert. Klem de Vogel’s tablet houder op elke willekeurige tablet en klik hem dan stevig aan de dashboard steun. Met onze RingO-technologie kunt u uw tablet van staand naar liggend en weer terug draaien, en hoeft u niet bang te zijn dat hij op de grond terechtkomt, zelfs niet op de hobbeligste wegen.

We hebben de tablet dashboard beugel ontworpen om lange autoritten leuker te maken. Lange ritten worden gemakkelijk als u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of uw gps-systeem op een tablet kunt gebruiken.

Vogels site: uitgebreide productinformatie