tmm-115
tmm 115 2

Vogels tablethouder: tmm 115

€59,95 inc. BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

Met onze betrouwbare tablet hoofdsteunhouder kunt u gemakkelijk een tablet op ooghoogte bevestigen aan de achterkant van de hoofdsteun. Bij Vogel’s zijn we ons ervan bewust dat een tablet een ware uitkomst is als u de kinderen op de achterbank wilt vermaken. Nu hoeft u nooit meer: “Zijn we er bijna?” te horen. Maar u wilt natuurlijk ook niet dat de tablet door de hele auto rolt tijdens het rijden. Daarom hebben onze ontwerpers hun ervaring met muurbeugels gebruikt om een universele tablet houder te ontwikkelen die goed werkt in de auto.

Combineer de tablet hoofdsteunhouder met de tablet houder van Vogel’s voor gebruik in de auto. U kunt uw tablet nu ook gebruiken terwijl u kookt, met het flexpakket voor tablets. Als u heerlijk in bad ligt, is er het muurpakket voor tablets of voor uw navigatiesysteem in de auto het dashboardpakket voor tablets.

Met de tablet hoofdsteunhouder tovert u de achterbank van de auto snel en zonder gereedschap om in een mobiel entertainmentsysteem. Klem de tablet houder aan de tablet en klik hem stevig op de hoofdsteunhouder. De kinderen kunnen van hun favoriete games, films en apps genieten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de tablet op de grond valt in de auto.

We hebben de Vogel’s tablet hoofdsteunhouder ontwikkeld om lange autoritten een stuk leuker te maken. Nu kunnen de kinderen onderweg een game spelen of een film kijken. Met een tablet hoofdsteunhouder is de autorit leuker voor iedereen.

Vogels site: uitgebreide productinformatie