Panasonic Rx-d70Bt

Panasonic Rx-d70Bt

€139,00 inc. BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

Met deze veelzijdige radio kan niet alleen worden afgestemd op FM- en DAB+-zenders.
Hij vervult ook de rol van een modern muzieksysteem dat cd’s afspeelt en geavanceerde functionaliteiten biedt voor het draadloos streamen van muziek en podcasts via Bluetooth.
Daarnaast heeft hij USB- en AUX-ingangen waarop smartphones, tablets, pc’s en allerlei traditionele audioapparatuur kunnen worden aangesloten.

De D70BT produceert met zijn compacte body geluid van hoge kwaliteit en is gemakkelijk te bedienen dankzij het grote, duidelijke dot matrix-scherm en alle ergonomisch vormgegeven knoppen.

Door zijn stijlvolle moderne design zal de D70BT in ieder interieur passen.
De radio heeft een slim ingebouwd handvat en werkt ook op batterijen, zodat gebruikers overal naar hun favoriete muziek kunnen luisteren.
De D70BT is ideaal voor dagelijks gebruik door de combinatie van draagbaarheid, bedieningsgemak, een stijlvol design en de mogelijkheid om af te spelen vanaf uiteenlopende bronnen en formaten.

De D70BT heeft aan de voorkant een groot, duidelijk zichtbaar scrollend dot matrix-scherm.
Als er wordt geluisterd naar muziek, kan de luisteraar met één blik op het scherm informatie aflezen over het genre, de naam van de artiest, de titel van het nummer en het album plus de naam van de zender en alle andere visuele informatie die het radiostation via RDS verzendt.
In plaats van een op een menu gebaseerd bedieningsysteem, dat complex en tijdrovend kan zijn, zitten er knoppen op het voorpaneel van de D70BT waarmee de gebruiker snel en eenvoudig door nummers of radiozenders heen kan lopen of ze kan kiezen of afspelen.
De knoppen kunnen ook worden gebruikt om tot 60 voorkeurzenders op te slaan (30 FM- en 30 DAB-zenders).
Bij cd’s kunnen individuele tracks (tot nummer 99) eenvoudig worden geselecteerd door het 2 tracknummer te kiezen en op afspelen te drukken.
De niet te kleine knoppen steken iets uit en hebben diagonaal afgeschuinde randen, waardoor vingers er gemakkelijk grip op krijgen.

De chique afwerking en stijlvolle voorkant geven de rechthoekige D70BT een moderne, minimalistische look die in talloze interieurs op zijn plaats is. Om ervoor te zorgen dat het geluid van de luidspreker direct naar buiten kan, is de voorkant voorzien van sleuven.
Dit heeft geleid tot een stijlvol design dat de geluidskwaliteit niet negatief beïnvloedt.
Met zijn bescheiden afmetingen van 310 (b) x 128 (h) x 205 (d) mm past deze radio vrijwel overal, ook op krappe plaatsen.

De D70BT werkt op standaard D-batterijen en heeft een ingebouwd handvat waardoor hij gemakkelijk te dragen is.
Als de batterijen volledig zijn opgeladen, kan de D70BT wel vijf uur worden gebruikt.
Dit geeft de gebruiker de vrijheid om overal naar zijn favoriete muziek te luisteren: in de keuken, de woonkamer of het thuiskantoor, of zelfs buiten, in de tuin of tijdens een picknick.

Behalve radio-uitzendingen via FM en DAB+, kan de D70BT ook een groot aantal populaire geluidsbronnen afspelen, zoals cd’s, Bluetooth, USB en AUX.
Deze uiteenlopende mogelijkheden betekenen dat gebruikers naar muziek kunnen luisteren zonder te worden beperkt door de geluidsbron.
Of de muziek nu is opgeslagen op een pc, smartphone, tablet, externe schijf of dat ze liever draadloos muziek willen streamen via een app, de kans is groot dat de veelzijdige D70BT het kan afspelen.