Sony wf-1000xm3

Sony wf-1000xm3 (zilver/ zwart)

€249,00 inc. BTW

Categorieën: , .

Productbeschrijving

Only music. Nothing else.

Sluit u af van de buitenwereld – het draait nu om u en uw muziek. Geen lawaai, geen snoeren, geen afleidingen. Alleen uitzonderlijk geluid, toonaangevende ruisonderdrukking1 en urenlang pure luistervrijheid.

Ontdek de WF-1000XM3-hoofdtelefoon

Toonaangevende Wireless Noise Cancelling en verbluffend geluid in een compact, stijlvol en volledig draadloos design.

Toonaangevende Wireless Noise Cancelling

De Wireless Noise Cancelling-technologie in de WF-1000XM3 is de meest geavanceerde die ooit in een volledig draadloze hoofdtelefoon is toegepast en gebruikt onze QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling. U kunt dus helemaal in uw muziek opgaan.

Dubbele ruis-sensortechnologie

De dubbele microfoon – één microfoon met voorwaarts- en één met terugkoppeling – op het oppervlak van de hoofdtelefoon vangt meer omgevingsgeluiden op, ongeacht of het om geluid tijdens een vlucht, verkeerslawaai of gepraat op kantoor gaat.

QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling

Als de speciale QN1e HD Noise Cancelling-processor omgevingsgeluiden opvangt, gaat hij aan het werk. Hij onderdrukt niet alleen ruis over bijna het volledige frequentiebereik, maar gebruikt ook minder stroom.

Buitengewone geluidskwaliteit

De WF-1000XM3-oordopjes met Wireless Noise Cancelling zitten vol met geavanceerde audiotechnologie en leveren niet alleen een ruisvrij luisterplezier, maar ook een adembenemende geluidskwaliteit.

Driverunit van 6 mm

De hoofdtelefoon heeft een kleine driver van 6 mm, die voor rijk, helder en indrukwekkend geluid zorgt.

Kleuren: zilver en zwart

Meer informatie van Sony