Sale!
Yamaha rx-v6a

Yamaha rx-v6a (zwart) NIEUW

€739,00 €699,00 inc. BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

Haal meer uit je entertainment. Met de kristalheldere beelden en het meeslepende geluid van de V6A voelt elk moment levensecht aan.

ONGEËVENAARD GELUID

Dolby Atmos® met Height Virtualizer*
Plaatst je in het midden van de actie door geluidseffecten op verschillende punten in de ruimte te positioneren, ook boven je. *Deze functie is beschikbaar via een firmware-update.

CINEMA DSP 3D
Gebruikt de data van geluidsvelden in wereldberoemde concertzalen en muziekclubs om dezelfde akoestiek als in grote zalen te reproduceren bij jou thuis.

Music Enhancer
Herstelt gecomprimeerde audio, zodat de muziek klinkt zoals deze is bedoeld.

High Slew Rate Amplifier
Reageert op snelle veranderingen van het ingangsniveau voor een exacte en stabiele signaaloverdracht.

FILMS EN GAMES ZOALS NOOIT TEVOREN

HDR10+*
Biedt dieper contrast en realistischere beelden om de intentie van de maker zo getrouw mogelijk weer te geven.

8K/60 Hz en 4K/120 Hz*
Ondersteunt een hogere resolutie en vernieuwingsfrequentie voor een vloeiendere en realistischere kijkervaring.

Speciale gamingfuncties (ALLM, VRR, QMS, QFT)*
Zorgt voor naadloze bewegingen en overgangen om je prestaties te verbeteren.

Meerdere HDMI-ingangen met de nieuwste technologie*
Meerdere HDMI-ingangen die allemaal de nieuwste HDMI-technologie ondersteunen, zodat de nieuwste gamingconsoles allemaal kunnen worden aangesloten.

*Deze functies zijn beschikbaar via een firmware-update.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

MusicCast-app
Ontdek de kracht van Multiroom Audio, krijg toegang tot je bronnen en streamingapparaten en bedien je AV-receiver – allemaal via je smartphone.

Spraakbediening
Geschikt voor Alexa en de Google Assistent, zodat je AV-receiver altijd tot je beschikking staat. Met AirPlay 2 kun je je muziek via je Apple iOS-apparaat streamen met Siri-spraakbediening. *Beschikbaarheid varieert per regio.

AV Setup Guide-app
Biedt deskundige ondersteuning bij het installeren, het aansluiten van kabels en het configureren van allerlei andere instellingen.

ONTWORPEN VOOR JOUW RUIMTE

YPAO™-R.S.C.
Analyseert de akoestiek en meet de kenmerken van de luidsprekers om het geluid te kalibreren voor jouw ruimte. Met deze functie worden de CINEMA DSP-parameters ook aangepast in overeenstemming met de weerkaatsing van het geluid voor professioneel gekalibreerd geluid dat perfect in balans is.

Draadloze achterluidspreker
Biedt de vrijheid om de achterluidsprekers draadloos te plaatsen als je interieur hierom vraagt.

Indrukwekkend design
Een iconisch design dat is gemaakt voor prestaties en stijl.

Dolby Atmos® met Height Virtualizer

Voor gebruikers die geen plafond- of naar boven gerichte luidsprekers in hun systeem hebben, simuleert Dolby Atmos met Height Virtualization Technology de Atmos-ervaring met voorwaarts gerichte drivers. Configureer maximaal vijf luidsprekers om het effect van twee plafondluidsprekers na te bootsen of gebruik alle zeven kanalen om het krachtige effect van vier bovenluidsprekers te simuleren.

Voel elke dimensie met Dolby Atmos. Geniet van een 5.1-surroundsoundsysteem en twee extra bovenluidsprekers of twee Dolby Atmos-hoogteluidsprekers voor dramatische geluidseffecten van boven waarin je helemaal opgaat – inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content.

*Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

DTSX

Meeslepende DTS:X-audioformattering plaatst geluid waar het normaal zou klinken in een ruimte, zodat je levensechte, multidimensionale audio krijgt. De geïntegreerde Spatial Remapping Engine van DTS Neural:X™ maakt al je favoriete films meeslepender en realistischer.

CINEMA DSP 3D voor films, muziek en games

Deze unieke Yamaha-technologie voor het creëren van geluidsvelden is ontwikkeld door data van gemeten geluidsvelden te combineren met digitale signaalverwerking. Yamaha heeft data van geluidsvelden in allerlei beroemde concertzalen en muziekclubs over de hele wereld verzameld en daar de eigen uitgebreide ervaring met het ontwerpen van concertzalen, PA-systemen en mixen op losgelaten. Door deze enorme hoeveelheid informatie te digitaliseren en en verwerken op speciale LSI-apparaten, wordt de ruimtelijkheid van concertzalen en muziekclubs effectief bij je thuis gereproduceerd. Ga helemaal op in het verbluffende realisme van je films en ontdek een wereld van indrukwekkend bioscoopgeluid.

Compressed Music Enhancer

Als muziek wordt gecodeerd in een digitaal gecomprimeerd formaat zoals mp3, heeft dit negatieve gevolgen voor de frequentierespons. Maar de klankverbetering voor gecomprimeerde digitale muziek (Compressed Music Enhancer) maakt gebruik van geavanceerde digitale signaalverwerking op basis van exclusieve algoritmes om te herstellen wat verloren is gegaan. Zo klinkt muziek altijd klinkt zoals die is bedoeld.

Voordeel van een hoge slew-rate

Dit zorgt voor een exacte signaaloverdracht en is daardoor met name geschikt voor Hi-Res-audiosignalen. In het algemeen hebben versterkers met een hoge slew-rate een instabiele signaaloverdracht, maar het nieuwe, door Yamaha ontworpen circuit zorgt dat de signaaloverdracht stabiel blijft.

Voor meer informatie op de Yamaha site klik hier