Nieuwe hd ontvanger met ingebouwde kaart

m7-mz-801-satelliet-ontvanger-en-smartcard-1-500x500

Interactieve HD-ontvanger M7 MZ-101

 • De M7 MZ-101 is een interactieve HD-ontvanger met geïntegreerde smartcard. Dit betekent dat de smartcard niet verwijderd kan worden uit het apparaat om de kaart in andere satellietontvangers te gebruiken. U kunt dit apparaat zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet (optioneel).

  Via de satelliet ontvangt u de tv- en radiozenders uit uw abonnement en alle vrij-te-ontvangen zenders, via internet krijgt u toegang tot interactieve diensten en beschikt u over de ‘uitgebreide Elektronische Programmagids’. Sluit u het apparaat aan op internet dan worden software-updates uitgevoerd ‘op de achtergrond’ (in de standby-stand) en zullen ze veel sneller uitgevoerd worden dan wanneer u het apparaat alleen aansluit op het satellietsignaal.

  Interactieve diensten
  De M7 MZ-101 functioneert ook als deze niet op internet is aangesloten, alleen mist u dan toegang tot interactieve diensten. Geeft u het apparaat toegang tot internet dan vindt u in het gebruikersmenu ‘Films & Series’ uit de filmcatalogus van Videoland. In de ‘Erotheek’ vindt u erotische films. U kunt Films & Series en erotiek huren voor een bepaalde periode en betalen met uw betaalpincode. De kosten hiervoor ziet u terug op uw maandelijkse nota. Bij de erotische films zijn de titels van films niet zichtbaar op uw nota.

  Kinderslot, infrarood-extender en Live-TV pauzeren
  Met de M7 MZ-101 kunt u geen programma’s opnemen, maar u kunt wel een tv-programma pauzeren (om later verder te kijken). Ook is de M7 MZ-101 voorzien van een kinderslot, dat u in kunt stellen vanaf een leeftijd van 1 tot 18 jaar. Activeert u het kinderslot dan worden uw kinderen niet geconfronteerd met gewelddadige of erotische programma’s en films. Met de bijgeleverde infrarood-extender krijgt u de mogelijkheid het apparaat in een kast te plaatsen terwijl u deze toch kunt blijven bedienen met de afstandsbediening.

  Uw abonnement overzetten op de geïntegreerde smartcard
  Schaft u als bestaande CanalDigitaal-klant een M7 MZ-101 aan, dan kunt u via Mijn CanalDigitaal uw abonnement overzetten van een oranje of grijze Mediaguard3-smartcard naar de geïntegreerde smartcard van de MZ-101.