Canaldigitaal deze week op tv

Alles is familie
Op dinsdag kruip je lekker voor de buis met de Nederlandse comedy/dramafilm Alles is familie. In het vervolg op Alles is liefde zien we Winnie, Charlie en Rutmer weer terug. Dit keer draait het om hun familie waar plotseling niets meer is zoals het was.. Vader Arend heeft een midlifecrisis, broer Charlie moet een lastige klus voor grote broer Rutmer oppakken en zijn vrouw wil een gezin stichten maar dat lukt niet.
Dinsdag 28 november | NPO 3 | 20:25
Het Instituut: Zijn Mooie Mensen Beter Dan Lelijke?
In Het Instituut worden honderd Nederlanders een week lang onderworpen aan tientallen psychologische, sociale en fysieke onderzoeken en experimenten. Ze krijgen allemaal een gelijke behandeling en zien er hetzelfde uit. In deze afleveringen wordt puur gefocust op uiterlijk: wat betekent ‘mooi zijn’ en wat doet dit met jouw ervaringen?
Donderdag 30 november | NPO 1 | 21:35

101 Dalmatiërs
Geen wetenschappelijk type? Dan kun je op donderdag ook geniet van de film 101 Dalmatiërs. Deze Disney-klassieker, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1954 van Dodie Smith, vertelt een verhaal van liefde, gretigheid en vriendschap. De twee geliefden Pongo en Perdita moeten hun kroost van de wrede Cruella zien te redden. Met behulp van vele vrienden en slimme trucs lijkt ze dat te lukken!
Donderdag 30 november | NET 5  | 20:30

College Tour met Tom Dumoulin
Het populaire programma College Tour heeft op vrijdag weer een bijzondere gast. Dit keer schuift de ‘Vlinder van Maastricht’ wielrenner Tom Dumoulin aan.. Als wereldkampioen wielrennen en de winnaar van de Giro d’Italia heeft Tom een bijzonder jaar achter de rug.
Vrijdag 01 december | NPO 2 | 21:05

Zender van de Maand: RTL Lounge
Ook op de Zender van de Maand RTL Lounge kun je genieten van (ont)spannende series. Gezellig op de bank Grey’s Anatomy kijken of de laatste aflevering van Goede Tijden en natuurlijk The Bold And The Beautiful. Je kijkt RTL Lounge op kanaal 63.
Wil je nog meer zien deze week?
Dan kun je ook persoonlijk advies inwinnen via Canaldigitaal-WhatsOnTV-dienst. Dit werkt heel makkelijk via Facebook Messenger waarbij Canaldigitaal je aan de hand van een paar simpele vragen het beste van de avond voorschotelen! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!