Vogels tablethouder: tms 1030

94,95 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Bij Vogel’s gebruiken we onze tablets graag in de keuken tijdens het koken. Om hier zoveel mogelijk van kunnen te genieten gebruikten onze ontwerpers hun ervaring in het ontwikkelen van draaibare wandsteunen om stevige, flexibele tablet houders en tablet muurbeugels te ontwerpen waarmee u uw tablet stevig aan de wand kunt bevestigen. Zo neemt de tablet geen ruimte in beslag op het aanrecht en komen er ook geen spetters op. Het flexpakket voor tablets bevat een tablet houder een flexibele tablet muurbeugel; alles wat u nodig heeft om uw tablet in de keuken te kunnen gebruiken.
De stijlvol ontworpen tablet houder is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12 inch (15 – 22 cm) en 5 mm t/m 13 mm dik. De tablet houder maakt gebruik van Vogel’s RingO-bevestigingssysteem, dat gemakkelijk aan de flexibele tablet muurbeugel kan worden geklikt.

Met onze tablet muurbeugel bevestigt u uw tablet gemakkelijk aan de wand, kast of op een andere handige plek waar u hem goed kunt zien. Klem de Vogel’s houder aan elk willekeurig tablet en klik hem aan de stijlvolle steun met ons innovatieve RingO-bevestigingssysteem. Met de flexibele drager kunt u uw tablet uittrekken, draaien en kantelen tot hij precies op de goede plaats staat. Zoek recepten op, kijk naar een kookles of zelfs naar uw favoriete tv-programma terwijl u in de keuken bezig bent.

Met het Vogel’s flexpakket voor tablets wordt uw tablet het perfecte entertainmentapparaat voor fijnproevers in de keuken. Bespaar ruimte, bescherm uw tablet en zorg dat u hem altijd bij de hand heeft met de TMS 1030 flexibele tablet muurbeugel en tablet houder.

Naast het flexpakket voor tablets kunt u ook van uw tablet genieten terwijl u in bad zit, met onze tablet muurbeugel. Als u passagiers op de achterbank wilt vermaken tijdens autoritten, gebruik dan de tablet autohouder, of voor uw navigatiesysteem in de auto onze tablet dashboardbeugel.

Vogels site: uitgebreide productinformatie