Vogels tablethouder: tms 1020

79,95 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Een tablet is een ware uitkomst als u de kinderen wilt vermaken in de auto. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw tablet door de hele auto rolt tijdens het rijden. Daarom hebben onze ontwerpers hun ervaring in het ontwikkelen van stevige maar toch flexibele muurbeugels gebruikt om een tablet autohouder te ontwerpen. Met onze houder kunt u gemakkelijk een tablet op ooghoogte bevestigen aan de achterkant van de hoofdsteun. Het autopakket voor tablets bevat alles wat u nodig heeft, inclusief een tablet autohouder en een tablet hoofdsteunhouder.
De stijlvol ontworpen tablet autohouder van Vogel’s is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12 inch (15 – 22 cm) en 5 mm t/m 13 mm dik. De houder maakt gebruik van Vogel’s RingO-bevestigingssysteem dat gemakkelijk aan de tablet hoofdsteunhouder kan worden geklikt.
Met de TMS 1020 tablet autohouder tovert u de achterbank in een oogwenk om in een mobiel entertainmentsysteem. Er is geen gereedschap nodig om deze tablet autohouder te monteren. Klem hem aan de tablet en klik hem stevig op de bevestiging aan de achterkant van de hoofdsteun. De kinderen kunnen van hun favoriete games, films en apps genieten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de tablet op de grond valt in de auto.We hebben het Vogel’s autopakket voor tablets samengesteld om passagiers in de auto te helpen de tijd snel door te komen, met een game of film. De TMS 1020 maakt de rit voor iedereen leuker.Naast het autopakket voor tablets is er ook de flexibele tablet muurbeugel, om uw tablet te gebruiken terwijl u kookt. Als u heerlijk in bad ligt, is er de tablet muurbeugel of voor uw navigatiesysteem in de auto de tablet dashboardbeugel.

Vogels site: uitgebreide productinformatie