Vogels tablethouder: tms 1010

47,95 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Op een tablet naar muziek luisteren of tv kijken is volgens ons bij Vogel’s de ideale manier om te ontspannen in bad. Daarbij wilt u natuurlijk niet het gevaar lopen dat de tablet in het water valt. Daarom hebben onze ontwerpers hun ervaring in het ontwikkelen van stevige maar toch flexibele muurbeugels gebruikt om een manier te vinden om uw tablet stevig aan de wand te bevestigen met behulp van ons strakke muurpakket voor tablets. Het pakket bestaat uit een tablet houder en twee muurbeugels.
De stijlvol ontworpen tablet houder van Vogel’s is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12 inch (15 – 22 cm) en 5 mm t/m 13mm dik. De houder maakt gebruik van Vogel’s RingO-bevestigingssysteem dat gemakkelijk aan de tablet mount kan worden geklikt.

De tablet muurbeugel is speciaal ontworpen voor de badkamer. Klem de tablet houder aan elk willekeurig tablet en klik hem stevig op de beugel, die op bijna elk oppervlak aangebracht kan worden. U hoeft niet te boren! Door de RingO-technologie kunt u de tablet van liggend naar staand draaien en weer terug.

We hebben het TMS 1010 muurpakket voor tablets speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, zodat uw tablet veilig blijft, niet nat wordt en niet op de grond valt. Geniet zorgeloos van uw favoriete muziek, tv-programma of app terwijl u heerlijk tot rust komt of u klaarmaakt voor de werkdag.

Naast het muurpakket voor tablets is er ook de flexibele tablet muurbeugel, om uw tablet te gebruiken terwijl u kookt. Als u in de auto uw passagiers op de achterbank wilt vermaken, gebruikt u de tablet autohouder, of gebruik de tablet dashboardbeugel voor uw navigatiesysteem.

Vogels site: uitgebreide productinformatie