Tv lift stijgt (tot 65″)

639,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Wil je je tv uit het zicht houden en met een druk op de knop je TV naar een gewenste hoogte brengen? Dit is nu mogelijk. Met de Multibrackets gemotoriseerde tv-lift kunt u uw TV in een kast verbergen totdat u tv wil gaan kijken. Met de meegeleverde afstandsbediening bediend u de lift om de tv op een perfecte kijkhoogte te brengen.

De Gemotoriseerde TV Lift Large levert een combinatie van functies in een compact en krachtig ontwerp. Dankzij de vloeiende beweging en de stille werking is deze lift een budget keuze. Populaire toepassingen thuis zijn het verbergen van uw tv aan het voeteneind van het bed, in de woonkamer, achter een elektrische open haard of op uw bank. Populair gebruik in de professionele markt is aan het einde van een vergadertafel of in een meubel in een kantoor, verberg je tv in stijl en laat hem alleen zien wanneer je hem echt nodig hebt!

Onze M-gemotoriseerde tv-lift Large verbergt tv’s tot 65 aan de voet van uw bed of in een woonkamer, allemaal met één druk op de knop.
Gericht op het combineren van betrouwbaarheid met goede techniek om u een entertainmentervaring te bieden. Natuurlijk heeft de TV Lift een ingebouwde veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de beweging volledig tot stilstand komt als iets hem blokkeert.

Highlights

  • Eenvoudige installatie
  • Geluidsarme werking
  • Afstandsbediening inbegrepen

Vesa
200×200
300×200
300×300
400×200
400×400
600×200
600×400