Sonoro cd2

399,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Geluid met hart en ziel

Geniet van het perfecte audiosysteem voor in de slaapkamer met de nieuwe sonoroCD 2. De sonoroCD 2 is geïnspireerd door de natuur en naar aanleiding van de uitdagingen in het dagelijks leven. Daarom is de sonoroCD 2 ontworpen in samenwerking met ontspanningsspecialisten en gebaseerd op uitgebreide analyses van de slaappatronen van een grote groep proefpersonen. Samen met slowtime® heeft sonoro een aantal unieke ontspannende soundtracks ontworpen, voor een perfect audiosysteem in de slaapkamer.

Onze vooraf geïnstalleerde programma’s omvatten klassieke meditatie en begeleidende ontspanning, creatieve visualisatie, meditatiemuziek en natuurgeluiden. Deze programma’s kalmeren de geest en ontspannen het lichaam. Ze hebben niet alleen een rustgevend effect, maar ze kunnen ook de natuurlijke slaap bevorderen en hebben een positief effect op de gezondheid. Met onze meditatiemuziek valt u bijvoorbeeld rustig weer in slaap als u midden in de nacht wakker wordt.

Haal nog meer uit uw sonoroCD 2 met de sonoroLIGHT dimmermodule. Door deze module kunt u wakker worden met een combinatie van onze vooraf geïnstalleerde natuurgeluiden, zoals vogelgezang of zeegolven, en een gesimuleerde zonsopgang. Ook kunt u diep ontspannen door te luisteren naar een soundtrack voor creatieve visualisatie, terwijl de lichten in de slaapkamer langzaam dimmen.

Fris wakker worden na een heerlijke nachtrust

Veel mensen hebben last van slaapproblemen. Vaak kunnen ze niet goed in slaap vallen of wakker worden, liggen ze ’s nachts wakker of worden ze te vroeg wakker. Het belang van een goede nachtrust wordt steeds meer erkend, met name als factor voor het verminderen van stress en het herstellen van de balans in lichaam en geest. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een goede nachtrust essentieel is voor 90 procent van de belangrijke processen waarmee het lichaam de fysieke en psychische functies herstelt. In combinatie met de sonoroLIGHT dimmermodule kan de sonoroCD 2 u langzaam wakker maken via een gesimuleerde zonsopgang. Zo wordt u rustiger en op een meer natuurlijke wijze wakker, en begint u vrolijker aan de dag. Het licht wordt geleidelijk feller en daardoor komt cortisol vrij. Dit is het lichaamseigen hormoon waardoor u wakker wordt en het niveau van melatonine daalt. Wanneer u helemaal wakker bent, voelt u zich beter en kunt u fris beginnen aan de dag. Ook kan de dimmermodule worden gebruikt om een natuurlijke zonsondergang te simuleren, zodat u aan het einde van de dag kunt ontspannen en uw lichaam zich kan voorbereiden op het slapen gaan. Samen met de vooraf geïnstalleerde ontspanningsprogramma’s in de sonoroCD 2 zorgt dit ervoor dat u beter kunt slapen. Daardoor hebt u overdag meer energie voor een betere stemming en productiviteit. Met de sonoroLIGHT dimmermodule kunt u zelf kiezen welke lamp u gebruikt (bijv. een lamp op het nachtkastje, een staande lamp of een lamp in een meubel). Wanneer de sonoroLIGHT draadloos is verbonden met uw sonoro muzieksysteem, kan het licht eenvoudig worden ingesteld via de sonoroCD 2 afstandsbediening. Ook kan de sonoroLIGHT functioneren als normale lamp of sfeerverlichting.

Maak van uw huis een soundstage

Val in slaap met muziek naar keuze via een cd, radiostation of een van onze vooraf geïnstalleerde rustgevende geluiden. Het zelfdimmende scherm wordt automatisch aangepast aan het licht in uw slaapkamer. ’s Ochtends wordt u wakker met uw favoriete muziek via cd of een digitaal radiostation. Zo begint de dag perfect. Luister goed. Herkent u dit? Het is het geluid van uw fantasie. Uw gedachten. Uw ideeën. Uw verwachtingen en ambities. Zet een cd op, haal diep adem en laat de muziek u meevoeren naar hogere sferen. sonoroCD 2, een tijdloos designicoon met ongeëvenaarde geluidskwaliteit zodat u eindeloos kunt genieten van muziek. Een perfecte harmonie tussen hoogwaardig vakmanschap en uitstekende prestaties.

 

Beleef de muziek in uw huiskamer

De filosofie van sonoro is eenvoudig. We veranderen uw huis in een klanklandschap. We streven voortdurend naar perfectie en daarbij richten we ons niet alleen op de geluidskwaliteit, maar we denken ook aan uw gehele woonomgeving. Onze audiosystemen passen perfect binnen elke ruimte of omgeving. En het belangrijkste is dat ze kunnen worden aangepast. Bij de productontwikkeling proberen we meer te doen dan alleen de grenzen van de technologie opzoeken. Dat doen we natuurlijk ook, maar ons hoofddoel is het creëren van harmonie en een balans tussen het geluid, de ruimte en u, de gebruiker.

Geweldig geluid, compact design

Om echt van de muziek te kunnen genieten, moet u meestal precies op de juiste plek staan ten opzichte van de luidsprekers. Maar dat is zelden het geval. Daarom wordt met de 360º luidsprekertechnologie van sonoro het geluid gelijkmatig verdeeld over de kamer. Of u nu op de bank zit, in bed ligt of rondloopt. U kunt een drankje gaan halen of het raam openzetten. Waar u ook bent en wat u ook doet, met de geweldige geluidstechnologie van onze luidsprekers zorgen we ervoor dat muziek altijd klinkt alsof u voor het podium staat. Het systeem is dan ook duidelijk superieur in vergelijking met conventionele stereosystemen voor gebruik in de slaapkamer. Door nieuwe geluidstechnologieën gaat er een wereld voor u open, en uw favoriete muziek klinkt precies zoals het hoort. Voor iedereen die zich thuis het best voelt. Slechts een beetje sonoro, en niets is meer hetzelfde.
technologie:
– Vorinstallierte Naturklänge sowie Relax- und Meditationsinhalte
– Vorinstallierte sonoro Music Samples für den Soundcheck
– optional erhältliches Dimmermodul sonoroLIGHT
– DAB/DAB+/FM Digitalradio mit 6 Senderspeichern
– Automatische und manuelle Sendersuche
– Bluetooth®-Technologie für kabellose Musikübertragung
– USB-Port für Ladefunktion * und Musikwiedergabe
– Aux-In für weitere externe Abspielquellen wie Smartphone, Laptop etc.
– CD-Player (CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA) mit Repeat-, Shuffle- und Resume-Funktion
– Automatisch dimmbares Display
– Digitales Display mit Uhrzeit und Datum
– MP3-CD-Information per ID3-Tags
– Duale Weckfunktion (2-facher Timer)
– Aufwachen mit Radio, von CD, mit entspannenden sonoro Soothing Sounds oder Alarmton
– Einschlaffunktion (Sleep-Timer) mit minutengenauer Einstellung (5-120 Min.)
– Schlummer-Funktion
– 3 Zoll Breitband Lautsprecher mit Bassreflexröhre
– Equalizerfunktion zum Einstellen von Bässen und Höhen
– Vorinstallierte sonoro Soothing Sounds
– Vorinstallierte sonoro Music Samples für den Soundcheck
– Back-Up Batterie zur Sicherung der Uhrzeit bei Stromausfall
– Fernbedienung (Infrarot)
– Benutzerfreundliche und intuitive Menüführung
– 360 Grad Klangbild

input output:
– Bluetooth® (A2DP, AVRCP)
– USB für Ladefunktion * 5V/1A und Musikwiedergabe
– Aux-In (3,5 mm Klinke)
– Slot-In CD-Player
– Kopfhöreranschluss
– Externe FM/DAB/DAB+ Antenne
– 75 Ohm FM/DAB/DAB+ Antennenanschluss
– 15,5V, 2.9A Netzbetrieb AC 100-240V 50/60Hz
– Diebstahlsicherung per Key-Lock System

ontwerp:
– Handgeschliffenes Holzgehäuse mit abgerundeten Ecken
– Kompakte Maße
– Gestaltet und entwickelt in Deutschland
– Erhältlich in Hochglanzlack
– Kleuren: zwart, grafiet, rood, zilver, walnoot ( € 50.- extra), wit, cuvee, zacht rose, mintgroen

afmetingen:
– ca. 210 mm (b) × 140 mm (h) 257 mm (t)
– ca. Gewicht: ca. 3.250 Gramm