Oyster 19.5 Inch

459,00 inc. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Oyster TV – De nieuwe tv-systemen®

 

Oyster® TV: tv kijken in optimale HD-kwaliteit

Briljante beelden, een elegante styling, eenvoudig gebruik – uitgerust met state-of-the-art technologie, voldoen deze tv-toestellen aan de veeleisende kwaliteitseisen van ten Haaft in elk opzicht en bieden onze klanten optimaal bedieningsgemak.

De ultraslanke Full-HD-schermen zijn compact en hebben een stijlvolle uitstraling, terwijl ze een extreem helder, helder beeld en levendige, heldere kleuren bieden. Dankzij de hoge contrastverhouding is de beeldkwaliteit perfect, zelfs wanneer het omgevingslicht helder is.

De Oyster® tv-toestellen zijn voorzien van een VESA-standaardbevestiging voor probleemloze installatie in elke gespecialiseerde werkplaats. Met een geïntegreerde CI/CI+-modulesleuf kunt u tv-zenders uit bijna elk Europees land ontvangen (hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht).

De televisies zijn ontwikkeld voor de mobiele sector en geschikt voor gebruik met 12 volt, 24 volt of 220 volt. Een speciale voeding beschermt tegen spanningsschommelingen die optreden bij het starten van de campers of lege accu’s. De planken zijn niet alleen gelijmd, maar ook stevig geschroefd, omdat de apparaten speciaal zijn ontworpen voor gebruik onderweg.

Tv-toestellen en satellietantenne – perfect geïntegreerd

Nu kunt u de Oyster® tv en de satellietantenne bedienen met dezelfde nieuwe systeemspecifieke afstandsbediening. Met een druk op de knop ontvouwt de antenne zich automatisch, zoekt de vereiste satel-lite en toont binnen enkele seconden het kanaal dat u hebt geselecteerd op uw scherm in top HD-kwaliteit. De Elektronische Programmagids (EPG) is een andere handige functie. Met het Oyster® TV-systeem kunt u ook vanuit huis in optimale kwaliteit naar uw favoriete radiozender luisteren.

Of u nu reist met een camper of aanhangwagen of een camper – met de Oyster® TV-systemen kunt u genieten van tv-kijken in ultiem comfort!

 

Verkrijgbaar in de volgende vijf maten:

– Oyster® TV 19.5″ / 50 cm

– Oyster® TV 21,5″ / 55 cm

– Oyster® TV 24 “/ 61 cm

– Oyster® TV 27″ / 69 cm

– Oyster® TV 32” / 81 cm

 

Oyster tv


Bijzonderheden

 • High-end apparaat met een ultraplat ontwerp
 • DVB-S2-tuner
 • DVB-T2 tuner HD / H.265
 • LED TV: fascinerende beeldkwaliteit in HD
 • Aansluiting van externe apparaten via USB 2.0- en HDMI-poorten
 • Universele installatie dankzij VESA standaard montage
 • Systeemspecifieke afstandsbediening: slechts één afstandsbedieningvoor de satellietsystemen (Oyster® V Premium, Oyster® Premium, Cytrac® DX Premium) en de Oyster® TV
 • EPG elektronische programmagids
 • ON-SCREEN accumeter voor de on-board spanning
 • CI / CI + module slot
 • Aan/Uit netschakelaar

 

3 jaar garantie en betrouwbare service

Specificaties:

L199trs-f-v2
19.5 inch/ 50 cm
1920×1080 pixels
Full Hd
176gr. kijkhoek
Dvb-S2, Dvb-T2, Hd/H.265

2 x 2 Watt vermogen
44.8 x 25.8 x 4.6
2.6 kilo
10×10 vesa
12 Volt
24 volt
230 volt (alleen met netwerkadapter, niet erbij)

1 x Hdmi
1 x Hdmi ARC (Audio return Channel)
2 x Usb
1 x 3.5 mm jack av in
1 x hoofdtelefoon 3.5 mm stereo
1 x digitale audiouitgang (tos)

aan/ uit schakelaar
Ci/ Ci+ module slot

Opties: voet