Magnat Tempus 77, 1 x , mocca en zwart

449,00 inc. BTW

Categorie:

3-WEG BASREFLEX VLOERSTAANDE LUIDSPREKER

  • Het topproduct van de Tempus-serie: hoogwaardig hifi-geluid ontmoet tijdloos design
  • Krachtig en gedetailleerd stereogeluid dankzij zorgvuldige ontwikkeling en afstemming
  • 25 mm fmax dome-tweeter met emissiegeoptimaliseerde geluidsgeleiding en krachtige neodymium-drive voor de beste resolutie
  • Drie Klippel®-geoptimaliseerde 170 mm FE-Dynamics chassis: 1 x midrange driver en 2 x woofers voor zeer hoge veerkracht en precisie
  • Bijzonder resonantiearme behuizingsconstructie van E1 MDF-houtpanelen inclusief stabiele basisspanten met in hoogte verstelbare spikes

Het vlaggenschip en natuurlijk de perfecte keuze als frontluidspreker van een Tempus surroundsysteem is de 3-weg basreflex vloerstandaard Tempus 77.
De iets meer dan 1 m hoge box is uitgerust met twee 170 mm FE-Dynamics-woofers en een midrange-driver van dezelfde diameter.
De algehele constructie, geoptimaliseerd door Klippel, biedt maximale veerkracht en de hoogste precisie in alle frequentiebereiken.
De nieuw ontwikkelde 25 mm fmax dome-tweeter zorgt voor het beste resolutiegedrag met voor straling geoptimaliseerde geluidsgeleiding en een krachtige neodymium-drive.
De drivers zitten in een stabiele, bijzonder resonantiearme behuizingsstructuur met E1 MDF-houtpanelen.
Meer info: Tempus
Dankzij het uitstekende rendement van 92 dB biedt de Tempus-serie een grote flexibiliteit bij het kiezen van een versterker.