Jamo s7 17B Boekenplank-luidsprekers (grijs, blauw)

549,00 inc. BTW

Categorie:

Beschrijving

Perfect voor films

Geniet van je favoriete films, tv-programma’s, soundtracks en games met kamervullend geluid met hoge resolutie. Onze technici hebben componenten van het hoogste niveau gebruikt die vakkundig zijn ingesproken en talloze uren zijn gevalideerd om u een ongelooflijke luisterervaring te bieden.

Een geluid zo zuiver als Scandinavische lucht

Wanneer een luidsprekerdriver geluid produceert, verspreidt de energie zich over het schot van de luidspreker naar de rand van de kast. Dankzij de afgeronde hoeken van de kast wordt de diffractie verminderd, zodat de energie zacht en natuurlijk kan verdwijnen zonder het signaal te verkleuren.

Kristalheldere hoge frequenties

Een geheel nieuwe 1-inch tweeter met een koperen Faraday-ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert, voert de hoogfrequente taken uit. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en brede bandbreedte voor een niet-vermoeiend en toch gedetailleerd geluid.

Natuurlijke bas

De basdrivers zijn voorzien van papieren conussen met reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductantie-kortsluitringen die de belastbaarheid verbeteren en vervorming verminderen. De aluminium kortsluitring vermindert vervorming voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid omdat de aluminium ring als koellichaam fungeert. De papieren conus met reliëf en «Thor’s Hammer»-details verhoogt de stijfheid om de voorbijgaande respons voor die pittige maar natuurlijke bas te verbeteren.

Jamo koos de kleuren van de Studio7-reeks uit het chromatische palet van Scandinavische landschappen. Noorse fjorden inspireren het donkerblauw, terwijl de grijze afwerking de tint van mist kanaliseert die boven een Fins bos hangt. De Jamo Studio7 verbetert je leefruimte, welke kleur je ook kiest.

Jamo is opgericht door Preben Jacobsen, een getalenteerde meubelmaker, en Julius Mortensen, zijn zwager, een ervaren verkoper. Met de eerste twee letters van hun achternaam wordt Jamo geboren.

https://eu.jamo.com/speakers/bookshelf-speakers/s7-17b